Slapyslav Soutěž do těžkých časů

Vydejte se na procházku po okolí a podpořte tak svou psychiku a imunitu.

Z důvodu epidemie jsme nuceni odložit všechny připravované hromadné aktivity, proto vyhlašujeme individuální vlastivědnou soutěž: „Slapyslav“.

Po dobu deseti týdnů, vždy v pátek, zveřejníme Facebookovém profilu Slapského kulturního spolku jednu fotografii z nějakého místa na Slapech či v okolí. Každý kdo se chce zúčastnit, musí místo na fotografii poznat, osobně navštívit a do komentáře pod příspěvek přiložit vlastní fotografii pořízenou po zahájení soutěže. Zúčastnit se můžete jako jednotlivec či rodina.

První příspěvek získá 5 bodů, druhý 4 atd. a od pátého v pořadí každý jeden bod.

Po desátém kole se body sečtou a první tři obdrží odměnu a diplom a všichni si odnesou porci radosti a zdraví.

Budeme rádi za každého účastníka, ať je vidět, že Slapy se epidemií nenechají připravit o všechny radosti.

Během soutěže dodržujte všechna platná opatření proti šíření nákazy! Neshlukujte se do skupin, na veřejnosti si zakrývejte nos a ústa. V případě dalších přísnějších nařízení může být soutěž zrušena. Zdraví a bezpečnost jsou vždy na prvním místě.